Bondorphs fjerne vanskelige pletter, men det er

bedst, hvis du følger vores råd om ikke at forsøge selv.

Gode råd

Vidste du, at beskidt tøj bliver hurtigere slidt end rent tøj, fordi snavset slider på fibrene. Så hæng aldrig snavset tøj væk, rengør det først.

 

Er der kommet stearin på en dug eller andre tekstiler, er det sjældent en god idé at gå i gang med det selv. Med kemisk rensning hos Bondorphs opløses og udskylles stearinen med sikkerhed.

 

Er der kommet en plet på dine tekstiler i form af fedt, rødvin, kaffe eller lignende – så undgå at gnide på pletten eller påfører vand/sæbevand eller lignende. Det medfører kun, at pletten gnides ind i fibrene og bliver straks meget svære at fjerne – eller slet ikke kan fjernes. Send det i stedet til rensning, vi har helt unikke sæber/midler og udstyr til at fjerne pletter og snavs. Vigtigt er: Forsøg ikke selv først, da det er meget lettere at fjerne pletter og snavs for os, hvor der ikke er forsøgt med noget andet. Derved opnår vi sammen det bedste resultat.

 

Dyner, puder, rulle og topmadrasser bruges dagligt i mange timer, uden at vi egentlig tænker særlig meget på deres vedligeholdelse. Hver nat afgiver du mere end ½ liter væske, noget via udåndings-luft, men det meste i form af sved. En del af sveden optages af din dyne, hovedpude mm, hvilket bevirker, at dun og fjer efterhånden klumper sig sammen. Dynen føles tungere og dens evne til at holde på varmen bliver forringet. Og for ikke at glemme – husstøvmider – som også bor i din seng.
Derfor er der god grund til professionel vedligeholdelse af dine dyner, puder mm.

 

Kontakt os og hør nærmere på tlf. 86420521 eller send os en mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.