Vi værner om vores navn – Bondorphs er et brand, som er bygget op gennem 165 år på godt håndværk
og god kvalitet.

Om os

Bondorph´s Renseri blev grundlagt i 1840, og er en af de ældste virksomheder i Randers. Det var dengang med udgangspunkt i at servicere borgerne og virksomheder i og omkring Randers – og det er det bestemt stadig. De mange borgere og virksomheder i området kender Bondorphs som en velrenommeret virksomhed.

 

Vi værner om vores navn – Bondorphs er et brand, som er bygget op gennem 165 år på godt håndværk og god kvalitet - og det bestræber vi os fortsat på at holde. Derfor skal vi efter bedste evne opfylde kundernes krav og forventninger og informere om arbejdsgangen, hvis det ønskes.

 

Vi sørger for ens kvalitet og leverancesikkerhed, og alle vores aktiviteter skal udføres efter god moral og etik, så det giver os og ikke mindst vores kunder en tilfredshed.

 

Bondorphs værner om miljøet. Vi anvender den nyeste teknologi, hvor vi minimere vandforbruget og dermed også brugen af vaskemidler, der øvrigt også er miljørigtige. Rensevæsken regenereres og belaster dermed ikke  - hverken grundvandet eller atmosfæren.

 

Kontakt os og hør nærmere på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.