Vi tilbyder en komplet løsning med afhentning og levering af rent arbejdstøj og nystrøget skjorter, habitter, slips mm.

Til virksomheder

Tilbyd dine medarbejder en unik service, så de undgår at skulle tænke på vask/rens af deres arbejdstøj og vask/rens og strygning af skjorter, habitter, slips mm. Lav en serviceaftale med Bondorphs, og du kan koncentrere dig om det, der skaber værdi for netop dig. Vi tilbyder en komplet løsning med afhentning og levering af rent arbejdstøj, nystrøget skjorter, habitter, slips mm. Det giver helt sikkert tilfredshed hos dig og dine medarbejder og mere overskud til jobbet og fritid.

 

Det kunne være en god idé at tilbyde medarbejderne betalt vask/rens af deres arbejdsbeklædning. Det er en løsning, der kunne være en økonomisk fordel for både virksomheden og medarbejderne. 

 

Du kan også købe dit arbejdstøj og sikkerhedssko gennem Bondorphs eller vælge løsningen Totalwork Solution, hvor du sparer den dyre investering i nyt arbejdstøj til dine medarbejder. Du kan læse mere om det under Totalwork Solution.

 

Bondorphs værnere om miljøet. Vi anvender den nyeste teknologi, hvor vi minimerer vandforbruget og dermed også brugen af vaskemidler, der i øvrigt også er miljørigtige. Rensevæsken regenereres og belaster dermed ikke - hverken grundvand eller atmosfæren.

 

Kontakt os og hør nærmere  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.